Briljant Healing

BRILJANT HEALING

Be the energy you want to attract

healing briljant coaching

HEALING

Een krachtige boost voor je energetisch- en fysiek lichaam! Een healing kan een geweldige ondersteuning zijn voor zowel genezings- als bewustwordingsprocessen. Het kan op een bepaalde manier niet alleen het zelfgenezend vermogen van het fysieke lichaam bevorderen maar werkt vaak veel verder en langer door op het onder- en bovenbewustzijn. Soms zijn de effecten direct merkbaar en soms werkt het langzamer door. Er gebeurt altijd wel iets en het kan zelfs zijn dat er regelrechte transformaties in gang worden gezet. Niet alleen op het vlak van gezondheid maar ook in werksituaties, relaties, groeiprocessen en dergelijke.

Tijdens de healing lig je comfortabel en gekleed op een massagetafel. De totale sessie duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Dit is inclusief een gesprek voor- en achteraf.  Eén tot drie sessies wordt aanbevolen. Een healing op afstand is ook mogelijk. Een healing is los te boeken en per 3 stuks geldt een gereduceerd tarief.

BOEK EEN HEALING

ACTIVATIE

De pijnappelklier Activatie is voor mensen die een grote stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een volledig geactiveerde pijnappelklier geeft je de mogelijkheid om vanuit je hoogste potentieel te creëren. Als de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan is het effect merkbaar in je energiebalans, DNA, je persoonlijke groei, zelfvertrouwen, beter afstemmen van je levensdoel en missie en het geeft je een diepere verbinding met je Hoger Zelf dan ooit te voren. Veel mensen ondervinden dan ook dat ze sneller tot een oplossing komen in thema′s als relatie, werk, gezondheid, financiën, etc.

BOEK EEN ACTIVATIE
BRILJANT COACHING ACTIVATIE
alignment-briljant-coaching

ALIGNMENT

Een persoonlijke Axiational Alignment is een zeer krachtige en transformerende vorm van healing en zeer geschikt als je bij mij een of meerdere healings hebt ontvangen. Verdeeld over twee aparte sessies word je opnieuw verbonden met je oorspronkelijke blauwdruk, je plaats in het universum en jouw unieke levensopdracht.

Het is een bijzonder proces dat in staat is om levens te veranderen. Een periode van versnelde persoonlijke groei en verandering is niet ongebruikelijk. De beleving van iedere persoon is uniek maar je ontwikkelt je altijd in positieve zin.

BOEK EEN ALIGNMENT