Briljant Home

BRILJANT HOME

For a heaven at home

BRILJANT-COACHING open deur

ALLES PLUIS IN HUIS?

Heb je je wel eens afgevraagd wat je huis je te vertellen heeft? En wat maakt je huis tot je thuis? Vaak voelen mensen zich niet helemaal op hun gemak in hun huis maar kunnen niet helemaal de vinger leggen op wat er precies aan de hand is.

Een hartsverbinding

Om prettig en rustig te kunnen wonen is er een hartsverbinding nodig tussen de bewoner(s) en het huis. Als dit om welke reden dan ook is verstoord of simpelweg nooit tot stand is gekomen kan het zijn dat je je niet kunt opladen daar waar je woont. Het voelt niet lekker, er zijn problemen met het huis zelf, de huisgenoten, kinderen, de buren of bij de aan- of verkoop van het huis.

Zijn er zaken die niet stromen in je leven die volgens jou met je woonomgeving te maken hebben? Voel je je buitenshuis prettiger dan binnenshuis? Heb je last van slapeloze nachten of van vermoeid wakker worden? Krijg je je huis maar niet opgeruimd? Kunnen de kinderen niet lekker slapen? Is er iets niet pluis in je huis?

Housewhisperer

Als Housewhisperer lees, vertaal en maak ik de patronen begrijpelijk zodat jij als bewoner daarmee aan de slag kan en je opnieuw kunt verbinden met het hart en de ziel van je huis.

EEN GEZOND HUIS

Als Housewhisperer help ik je graag om deze problemen inzichtelijk te maken en samen met jou tot een oplossing te brengen.

Je thuis voelen

Je huis spiegelt wie je bent en waar je staat in je leven. Als een soort van huisdetective speur ik naar de diepere lagen en patronen die in de muren van het huis of het land waarop het gebouwd is, verborgen liggen. Als Housewhisperer lees, vertaal en maak ik de patronen begrijpelijk zodat jij als bewoner daarmee aan de slag kan en je opnieuw kunt verbinden met het hart en de ziel van je huis. Zo kan je je weer helemaal thuis voelen.

Op locatie

Na een consult zal je weer rust kunnen ervaren en je weer op kunnen laden daar waar je woont. Een gezond huis ondersteunt je op je levenspad. Ik werk op locatie (ook in het buitenland) en op afstand als de problematiek dit toelaat. Ook werk ik met bedrijfspanden.

BRILJANT-COACHING hart deur
tea-briljant-coaching home

WIL JIJ OOK

Meer flow in je leven?

* Goede relaties in en om het huis?
* Meer energie?
* Lekker slapen en een betere gezondheid?
* Meer rust in je hoofd en betere concentratie?
* Meer overvloed en mogelijkheden in je leven?

THEMA'S o.a.

opruimcoaching – achtergebleven emoties van vorige bewoners – historie van de plek/imprints – geopatische stress – geomancy – elektromagnetische belasting – achtergebleven emoties van huidige bewoners bijvoorbeeld na gezondheids- of relatieproblemen – problemen met financiën, relaties, werk, gezondheid, familie – grondige en effectieve spaceclearing – advies over design, indeling en inrichting – protectie – paranormale activiteit – terugkerende problemen met waterafvoer, kapotte apparaten etc. – problemen met de buren – ondersteuning bij aan- en verkoop van een huis

BOEK METEEN OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Ik help je graag om je leven Briljant te maken in al zijn facetten. Ik werk met jou, je woonomgeving en je bedrijf.

HOME CONSULT