Coaching

De begeleiding en werkwijze van Briljant Coaching® gaan uit van die zaken die belangrijk zijn voor jouw unieke levenspad. Mijn werkwijze is intuïtief en vaak ook zeer praktisch. Binnen een respectvol kader en met veel persoonlijke aandacht gaan we in gesprek met je essentie, je ziel zeg maar. Daarbij maak ik gebruik van die technieken die op dat moment het meest voor jou geschikt zijn want ieder mens is daarin uniek. Voor een overzicht van mogelijke technieken of een combinatie daarvan zie achtergrond.

Veel aandacht besteed ik aan het bewust maken van belemmerende en diepgewortelde overtuigingen welke je soms behoorlijk kunnen beperken in je mogelijkheden tot optimale ontplooiing.
Dan gaan we kijken wat er nodig is om je leven zo vorm te geven zoals jij dat graag zou willen. Hier zal ik je ook technieken voor aanreiken en soms ook huiswerk.

De antwoorden en wijsheid liggen al in jezelf besloten. Er is geen einde aan jouw mogelijkheden behalve die, die jezelf oplegt.

Mogelijke thema’s:

specialiteit: hoogbegaafdheids– en hooggevoeligheidsvraagstukken (óók voor kinderen)

geluk vinden in jezelf – meer bewust worden van jezelf en je kracht om je eigen realiteit vorm te geven – ontdekken welke richting je op wilt met je leven, je werk, je relatie – betere gezondheid – empowerment – leren om overvloed te ontvangen en te geven – je passie vinden – opnieuw verbinden met jezelf en anderen – persoonlijke ontwikkeling, groei en zingeving – acceptatie – hoger (multidimensioneel) perspectief van je huidige situatie – doorzien van oude, belemmerende programma’s – verbeteren van je persoonlijk functioneren – verbeteren van de balans werk–privé –– rouwverwerking – klankbord en spiegeling.