Briljant Coaching

BRILJANT COACHING

Reaching for the sky

briljant coaching sandra bijvoet ladder naar hemel

WIL JIJ OOK

 • meer flow en focus in je leven op het gebied van:
  – liefde
  – kracht
  – verbinding
  – vertrouwen
  – succes
  – zelfrealisatie
  – gezondheid
  – overvloed?
 •  een nieuwe start maken op welk gebied dan ook?
 •  meer uit je leven halen?

NAAR DE ESSENTIE

Je hebt in principe alles in je om een Briljant leven te leiden. Maar soms is het niet gemakkelijk om in gesprek te gaan en te vertrouwen op de intelligentie van je hart. Mijn manier van werken is erop gericht je in contact te brengen met je eigen herinnering aan wie je in wezen bent. Door mijn werkwijze zul je merken dat je snel naar de essentie van je vraag kunt gaan. Hierdoor kan een innerlijke transformatie in gang worden gezet. Dit gebeurt altijd binnen een veilig kader, werkend vanuit het hart en met compassie.


Daarbij ga ik uit van die zaken die belangrijk zijn voor jouw unieke levenspad. Mijn werkwijze is intuïtief en vaak ook zeer praktisch. Binnen een respectvol kader en met veel persoonlijke aandacht gaan we in gesprek met je essentie. Gebruikmakend van die technieken die het meest voor jou geschikt zijn want ieder mens is daarin uniek.

BRILJANT-COACHING doolhof

BOEK EEN COACHING SESSIE

Ik help je graag om je leven Briljant te maken in al zijn facetten. Ik werk met jou, je woonomgeving en je bedrijf.

BOEK NU

THEMA'S o.a.

flow – hooggevoeligheid – geluk vinden in jezelf – hoogbegaafdheid – bewustwording – realiteit vormgeven – werk – relatie – gezondheid – empowerment – overvloed ontvangen en geven – je passie vinden – opnieuw verbinden met jezelf en anderen – persoonlijke ontwikkeling – groei en zingeving – acceptatie – hoger (multidimensioneel) perspectief van je huidige situatie – blokkades opheffen – persoonlijke efficiency – balans werk–privé – rouwverwerking – klankbord – spiegeling.