Je manifesteert niet zozeer wat je wilt maar je manifesteert meer van wat je al bent, daarom hebben zoveel mensen moeite om hun dromen te verwezenlijken.

Je energieveld trilt namelijk op een bepaalde frequentie en deze zend je uit in het universum. Het universum antwoordt door je precies te geven wat op dezelfde frequentie ligt en zolang je niet een shift in je frequentie teweegbrengt (of beter gezegd: in je bewustzijn) resulteert dat logischerwijze in meer van hetzelfde. Anders gezegd: als je aanpak tot dusver niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd wordt het tijd om je aanpak eens aan een onderzoek te onderwerpen en aan te passen.

Het Ego
Veel mensen zeggen “als ik eerst maar eens de staatsloterij zou winnen dan ben ik vrij” of “als ik mijn soulmate ontmoet en daar een relatie mee heb dan ben ik gelukkig” en ….vul zelf maar in. Het universum werkt echter niet zo, je kunt het universum niet dwingen om je op een bepaald moment een bepaalde uitkomst te geven. En wat je op de hiervoor beschreven manier eigenlijk creëert is meer van het tekort dat je meent te hebben. Het tekort dat je beleeft en voelt omdát je nog niet je soulmate bent tegengekomen of de loterij hebt gewonnen. Begrijp je? Eigenlijk zend je je manifestatie-vibratie uit vanuit een angst voor tekort, oftewel vanuit het ego. Nu zou je al kunnen raden hoe het universum daarop zal antwoorden. Juist: met meer van wat je nu al hebt. Met meer tekort.

Voor je hoogste goed
De vraag is ook of je ego wel precies weet wat het beste voor je is. Wellicht worden je wensen vertroebeld door een wat beperkt zicht op je levenspad. Het universum daarentegen weet heel goed wat je nodig hebt om je zoveel als mogelijk gelegenheid te bieden je levensmissie ten uitvoer te brengen. Ik heb bijzondere technieken geleerd in de loop der jaren die het zicht hierop kunnen verbeteren. Een Briljant Coaching Consult kan je hierbij helpen.

Gouden regels
Wat ik heb ontdekt in mijn leven wil ik je niet onthouden, uiteraard staat het je vrij om deze tips ter harte te nemen. Ieders waarheid en wijsheid heeft immers een functie:
1) Leer om te ontvangen.
2) Leer om te geven (pass it on).
3) Voor ieders hoogste goed, er is genoeg voor iedereen, dus zorg dat je een ander geen kwaad of tekort wenst want dat kan als een boemerang bij je terugkomen.
4) Ken jezelf.
5) Laat los en vertrouw op het Universum.

De kunst is om het ego uit de weg te gaan en het manifestatieproces te starten vanuit een plek van liefde en vertrouwen. Daarbij kunnen meditatietechnieken, rituelen en intentie-zetten goede hulpmiddelen zijn. Doelgerichte actie en focus mogen daar natuurlijk ook niet aan ontbreken in onze dagelijkse werkelijkheid. Zolang deze maar in overeenstemming zijn met je werkelijke hartsverlangen. Als Housewhisperer gebruik ik tegenwoordig het huis of je directe werkomgeving ook als (zeer krachtig) instrument voor manifestatie.

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over het proces van manifestatie en ik zal er daarom zeker nog een keer op terugkomen. Als je hier graag je voordeel mee wilt doen en niets wilt missen dan kan je je opgeven voor mijn mailinglijst via: info@briljantcoaching.nl