Over

sandra-bijvoet | coaching-healing-home

BE THE ENERGY

you want to attract

Hallo, mijn naam is Sandra Bijvoet,

Geboren als hoogsensitief kind met een onafhankelijke en analytische geest ben ik mij al heel jong gaan interesseren voor het ongrijpbare en onzichtbare. Van jongs af aan hoopte ik antwoorden te kunnen vinden voor hoe ik de wereld waarnam. In mijn tienerjaren was ik bewust van het bestaan van de meerdere lagen van de realiteit die ons leven omringen. Dit bewustzijn maakte me nieuwsgierig naar wat ons ‘zijn’ en bestaan vormgeeft. Een passie voor metafysica was geboren.

Inmiddels verdiep ik mij al meer dan veertig jaar in de westerse en oosterse metafysica en heb vele cursussen en trainingen op het gebied van energiewerk gevolgd en gegeven (zie Achtergrond). Wat ik geleerd heb door de jaren heen is dat hartsenergie het fundament is voor mijn werk. Een lach mag daar vooral niet aan ontbreken, lachen is voor mij de taal van de engelen.

Ik ben moeder van een geweldige zoon en echtgenote van een liefhebbende man. Sinds 2007 heb ik een praktijk als coach, healer, reader, metaphysician en lichtwerker. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een leven vol voldoening. Omdat ik ook een passie voor huizen en design heb ben ik nu super enthousiast om ook House Whispering consulten te kunnen aanbieden.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Een hartegroet,
Sandra

WIL JIJ OOK

meer flow en focus

FREE YOUR MIND

Ik help je graag om je leven Briljant te maken in al zijn facetten.
Ik werk met jou, je woonomgeving en je bedrijf.

 

WIL JIJ OOK

een nieuwe start maken

IN JE KRACHT

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten en te begeleiden en coachen bij persoonlijke bewustwording en groeiprocessen.

WIL JIJ OOK

meer uit je leven halen

IN GESPREK MET JE ESSENTIE

Daarbij maak ik gebruik van die technieken die op dat moment het meest voor jou geschikt zijn want ieder mens is daarin uniek.

TESTIMONIALS