Pijnappelklier activering

Laat je pijnappelklier reactiveren door een ervaren Lightworker Metaphysician en verbeter je verbinding met je Hoger Zelf en het Veld.
Activering van de pijnappelklier zet aan tot transformatie en bewustwording van alle aspecten van je Zijn; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het levert een belangrijke bijdrage in versnelling van je persoonlijke groei en bewustwording. In oudere tijden heeft de pijnappelklier gefunctioneerd als fysiek oog. Nu wordt het in verband gebracht met het derde oog, het 6e chakra en Descartes noemde het “de Zetel van de Ziel”. In de oude spirituele scholen kende men het eigenlijke belang van de pijnappelklier en men vond manieren om deze klier te ondersteunen bij zijn rol bij in transformatieprocessen, bewustwording en spiritueel ontwaken.
Als de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan is het effect merkbaar in je energiebalans, DNA, je persoonlijke groei, zelfvertrouwen, beter afstemmen van je levensdoel en missie en het geeft je een diepere verbinding met je Hoger Zelf dan ooit te voren. Veel mensen ondervinden dan ook dat ze sneller tot een oplossing komen in thema′s als relatie, werk, gezondheid, financiën, etc.



De pijnappelklier activering hoeft maar eenmalig te gebeuren, kosten
€ 80,-.