Ben jij helemaal happy in je huis?
Gaat alles magisch en moeiteloos in je leven? Het kan natuurlijk best zo zijn dat alles op orde is maar de meeste mensen hebben nog wel een wensenlijstje over dat aandacht, inspiratie of een beetje flow kan gebruiken. Als je nu eens van de gedachte uit kan gaan dat je omgeving spiegelt wie je bent dan is het niet zo gek dat je huis als een soort tweede of misschien derde huid deel van die spiegeling uitmaakt.

Dat is een heel interessant gegeven want je huis en woonomgeving zijn ook een opslagplaats voor alles wat daar ooit heeft plaatsgevonden of nog steeds plaatsvindt. Dan spreken we niet alleen over het leven van de huidige bewoners maar ook over achtergelaten indrukken van vorige bewoners en gebeurtenissen op de plek waar je huis is gebouwd. De muren en het land fungeren als een soort van harde schijf waarop laag na laag soms wel duizenden jaren historie wordt geschreven en overgeschreven.

Leef jij in de energie van een ander?
Wil er maar iets niet lukken in je leven? De meesten van ons ervaren wel problemen op een van de gebieden van gezondheid, relatie, werk en dergelijke. Zelfs als je je buitenshuis ontwikkelt door het volgen van een cursus of een andere manier om je bewustzijn of heelheid te vergroten kan het zijn dat je, zodra je thuiskomt, weer wordt meegezogen in het “programma” van je huis. Oftewel weer in de oorspronkelijke stand wordt teruggezet. Je huis is namelijk niet mee veranderd.

Waarom woon je waar je woont?
Laat ik je nu vertellen dat je niet toevallig woont waar je woont. De patronen van je huis resoneren met bepaalde aspecten in je leven. Het huis heeft jou gevonden of jij hebt je huis gevonden omdat deze patronen met elkaar matchen. Dat is de wet van aantrekking in actie. Denk nog maar eens terug aan het moment dat je besloten hebt om in jouw huis te gaan wonen, hoe je het huis hebt gevonden (of het huis jou?) en hoe dat tot stand kwam. Je huis vormt dan ook een geweldig instrument voor zelfontdekking. Je huis roept je op om samen met jou de patronen die je niet (meer) dienen op te lossen en te vervangen door nieuwe patronen die je wel ondersteunen in je leven. Een huis wordt pas een thuis als onze relatie ermee vanuit ons hart echt in overeenstemming is.

Ik help je om het verhaal van je huis te begrijpen en om de patronen om te vormen naar patronen die je helpen om het leven te creëren dat je werkelijk op hartsniveau wenst. Daar is je huis ook heel blij mee!