Wie is... Sandra Bijvoet

Sandra BijvoetSandra Bijvoet
(13-08-1964):
Voor zover ik me kan herinneren ben ik mijn hele leven al op zoek geweest naar de diepere zin van het bestaan. Via een proces van bewustwording en zelfontwikkeling kwam ik uit bij een door mij diep doorvoelde werkelijkheid: je creëert zelf de realiteit waarin je leeft.
Dit pad van bewustwording liep lange tijd synchroon met mijn loopbaan in de communicatie, marketing en commerciële dienst-verlening. Vanaf 2000 ben ik mij geheel gaan richten op mijn echte, meer intuïtieve kant. In 2007 ben ik gestart met Briljant Coaching®, mijn praktijk voor bewustwording, coaching en healing.
Na deze processen eerst aan den lijve te hebben ondervonden (en gelukkig gaat dat nog steeds verder) is het nu voor mij een groot plezier om mensen te mogen begeleiden en coachen bij hun persoonlijke bewustwording en groeiprocessen. Belangrijk vind ik het om mezelf te blijven ontwikkelen en te streven naar de hoogst mogelijke graad van zuiverheid in mijn werk. Ik zal nooit uitgeleerd zijn in dit leven. Door middel van zelfstudie, zelfreflectie, opleidingen en trainingen heb ik inmiddels een punt bereikt waarbij ik mensen graag een stuk op weg wil helpen in hun bewustwordingsproces. Daarbij is het mijn specialiteit om snel naar de kern van de vraagstelling te gaan. De vraag achter de vraag zeg maar.

Met hartegroet,
Sandra Bijvoet