Aanbod

BRILJANT-COACHING doolhof

COACHING

Je hebt in principe alles in je om een Briljant leven te leiden. Maar soms is het niet gemakkelijk om in gesprek te gaan en te vertrouwen op de intelligentie van je hart. Mijn manier van werken is erop gericht je in contact te brengen met je eigen herinnering aan wie je in wezen bent.

Door mijn werkwijze zul je merken dat je snel naar de essentie van je vraag kunt gaan. Hierdoor kan een innerlijke transformatie in gang worden gezet. Dit gebeurt altijd binnen een veilig kader, werkend vanuit het hart en met compassie.

HEALING

Door middel van een healing wordt je op een diep niveau met de kracht van het universum, het zelfgenezend vermogen van je lichaam en je unieke levensopdracht verbonden. Briljant Healing biedt drie vormen van healing aan. Een Healing, een Activatie of de meest krachtige vorm: een Alignment. Elke vorm kan een geweldige ondersteuning zijn voor zowel genezings- als bewustwordingsprocessen..

healing-briljant-coaching
BRILJANT-COACHING staircase

HOME

Je huis spiegelt wie je bent en waar je staat in je leven. Als een soort van huisdetective speur ik naar de diepere lagen en patronen die in de muren van het huis of het land waarop het gebouwd is, verborgen liggen.

Als Housewhisperer lees, vertaal en maak ik de patronen begrijpelijk zodat jij als bewoner daarmee aan de slag kan en je opnieuw kunt verbinden met het hart en de ziel van je huis. Zo kan je je weer helemaal thuis voelen.

20 MINUTEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Wil jij ook leven vanuit je hart? In principe heb je het allemaal al in je: een groot potentieel om je werkelijkheid vorm te geven zoals jij dat wilt. Ik loop graag met je mee op deze reis van persoonlijke groei, bewustwording en ontwikkeling.

PLAN JE GESPREK